ST. HELENA RETREAT

ST. HELENA RETREAT

PARKSIDE RESIDENCE

PARKSIDE RESIDENCE

EAST ASPEN RESIDENCE

EAST ASPEN RESIDENCE

MARINA VIEW

MARINA VIEW

ST. HELENA RETREAT

ST. HELENA RETREAT

EAST ASPEN RESIDENCE

EAST ASPEN RESIDENCE

SOPRIS VIEW

SOPRIS VIEW

EAST ASPEN RESIDENCE

EAST ASPEN RESIDENCE

TEN PEAKS RANCH

TEN PEAKS RANCH

ASPEN WEEKENDER

ASPEN WEEKENDER

ST. HELENA RETREAT

ST. HELENA RETREAT

TEN PEAKS RANCH

TEN PEAKS RANCH

SOPRIS VIEW

SOPRIS VIEW

PARKSIDE RESIDENCE

PARKSIDE RESIDENCE

UTE ROCK RESIDENCE

UTE ROCK RESIDENCE

FORUM PHI STUDIO

FORUM PHI STUDIO

SOPRIS VIEW

SOPRIS VIEW

PARKSIDE RESIDENCE

PARKSIDE RESIDENCE

UTE ROCK RESIDENCE

UTE ROCK RESIDENCE

ASPEN GONDOLA RESIDENCE

ASPEN GONDOLA RESIDENCE

ST. HELENA RETREAT

ST. HELENA RETREAT

 

ASPEN GONDOLA RESIDENCE

ASPEN, CO

 

Premium space planning included the addition of tray ceilings to expand the interior of this luxurious remodel. Clean lines and custom finishes throughout created a contemporary classic in the Aspen Core.

 

 

 

ASPEN WEEKENDER

ASPEN, CO

 

A comprehensive interior upgrade transformed the dark and dated interior of this space-prohibitive, slope-side condominium to a bright and brilliant retreat for its owners. Successful completion within an ambitious timeframe, new furnishings, bedding, art and a fresh layout created a warm and contemporary weekend getaway. 

 

FORUM PHI STUDIO

ASPEN, CO

 

Situated in a historic Victorian property on the West End of Aspen, Forum Phi’s open studio floor plan maximizes daylight and encourages collaboration. Efficient storage, a welcoming conference room and a kitchenette function perfectly for the 17-seat studio including two private offices. In addition to the Forum Phi office, two rental spaces in the historic building were also upgraded and converted to private offices.

 

 

MARINA VIEW

SAN FRANCISCO, CA

 

A client's sketch on the back of an in-flight beverage napkin inspired this design. This residence is located in a sensitive environmental zone - earthquake potential, liquefaction and a high and variable water table were all important considerations. Contemporary finishes enhanced the classic lines and original elegance of this light and airy historic home. Without compromising intimacy, by opening up and repurposing unutilized space, this house was beautifully updated for family living.

 

PARKSIDE RESIDENCE

ASPEN, CO

 

One block from the Aspen Gondola, this contemporary, ground-level condo personifies luxurious mountain living by blending luxury with comfort. A spacious patio and expansive living spaces give way to breathtaking views.

 

 
grey bar_Ultra Thin.jpg

EAST ASPEN RESIDENCE

ASPEN, CO

 

Capturing optimal views of Aspen Mountain and maintaining maximum privacy were high priorities for this contemporary mountain home. Featuring a courtyard entrance, this residence beautifully merges innovation and luxury, integrating an efficient use of space with passive solar and sustainable materials.

 

SOPRIS VIEW

BASALT, CO

 

Extravagant interior spaces were designed to create seamless transitions to the exterior in this remodel project. In addition to a state of the art wine room, a gorgeous veranda was engineered to mitigate extreme sun exposure while preserving and cleverly framing the magnificent views of Mount Sopris. 

 

ST. HELENA RETREAT

ST. HELENA, CA

 

A favorable year-round climate guided the renovation of this charming Napa Valley home. A cohesive floor plan unified the indoor and outdoor spaces, blurring the distinction between the two. Amazing entertaining spaces were created by expanding the living space and adding a beautiful cupola.

 

TEN PEAKS RANCH

CARBONDALE, CO

 

Working closely with the owner, a purposeful balance of work and life functionality was beautifully executed. Sustainable design principles guided the design of this contemporary residence, passively reducing the home’s energy consumption by 80%. The barn addition serves as a furniture maker’s studio and doubles as a power plant for itself and the adjacent residence. Featuring locally sourced reclaimed hardwood throughout, the contemporary interiors also include inlaid countertops and vanities, custom cabinetry and a private yoga studio that captures sunset views and diffused northern light. 

 

UTE ROCK RESIDENCE

ASPEN, CO

 

The focus of this design was to take the existing floor plan, blow it wide open and create a seamless flow and continuity between indoor and outdoor living. The sizeable renovation considered every opportunity for the indoor spaces to mingle with the outdoors via balconies, decks and sliding glass doors. The project is most notable for its resort-quality exterior living spaces and capturing an additional 4,500 square feet for the home by expanding vertically within the existing footprint.